Årets sidste skriv...

10 ønsker for 2017

2016 er et overstået kapitel. Et år, der for vores lille familie, har været rimelig rig på oplevelser, udfordringer og ikke mindst sejre. Nu er vi trådt ind i 2017 og istedet for nytårsfortsæt har jeg lavet en liste over ønsker for 2017 – altså mit 2017.. så der kommer altså ikke så meget om verdensfred, ønsker om ny statsminister i dk og ikke mindst ønsket om en ny præsident i USA, men udelukkende ønsker jeg inderligt håber på sker i mit år 2017 😜

10 TING JEG ØNSKER MIG I 2017 ❤

1. En veloverstået bachelor eksamen her i januar 🙈

2. En lejlighed i Kbh 😁👌

3. En vellykket og udholdelig fødsel af vores lille babypige 💜🎈

4. En rejse til et dejligt varmt land ✈️🏖

5. En sund og velskabt babypige 💜🎈

6. At jeg formår at nyde barslen med både lillesøster og L så meget som muligt 💜💙

7. Et par nye Nature sko i rose gold til at barsle den i 😜👌

8. At se mine sjællandske venner lidt mere ✌️

9. Besøge H.C Andersens hus, har nu boet i Odense i 3.5 år og aldrig været der 😬📖

10. At skrive mere på bloggen 💋

 

Hvad er dine/jeres ønsker for 2017?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets sidste skriv...