Dagens gode/dårlige beslutning #3

Årets sidste skriv…

For præcis et år siden, opfyldte jeg nytårsfortsættet for 2015 ved at starte denne blog. Det er desværre ikke blevet til helt så mange indlæg som jeg kunne have ønsket, hvilket måske kan være mit nytårsfortsæt for 2017 💜 At jeg kan få brugt mere tid på bloglivet, jeg synes ihvertfald det er virkelig hyggeligt og er glad for de mennesker der læser med.

Året i år har budt på virkelig mange ting. Blandt andet en del rejser til henholdvis Finland, Litauen og Grækenland. ✈️

En sommerferie hvor vi rent faktisk kom på sommerferie i det store udland. Noget vi ikke har gjort siden L kom til verden i 2012, og fordi vi startede på studierne i 2012/2013. SU er en bitch når det kommer til frynsegoder som rejser 😜

Derudover fik jeg overstået en praktik og ikke mindst skrevet min bachelor og afleveret her d.22 december, som jeg skal op og forsvare her i midten af januar i 2017 og så er jeg s** færdiguddannet 😁 -Hvis jeg altså får lov at bestå.

Den sidste del af 2016 har været en kæmpe prøvelse, da graviditet og nyheden om en lille pige til marts 2017 blev en realitet. 💜 Jeg ved ikke om det er fordi jeg er blevet 5 år ældre, jeg har været mere presset, i form af BA skrivning, har et barn i forvejen, der ikke tager hensyn til træthed og kvalme – eller om det bare er en hårdere graviditet denne gang, fordi pyyyhhaaa jeg synes godt nok de sidste 6 måneder har været hårde ved min krop og familie. Håber de næste 3 bliver lidt bedre.

Og med det vil jeg sige tak for i år, håber I vil følge med i 2017.

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE FRA LOS HVALOS HER 🐳🎈🎉🍾

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens gode/dårlige beslutning #3