Den nervepirrende uge..... er ved at være ved vejs ende

Afklarede … Og så alligevel ikke..,

Jeg har på dette modul fået lov til at være i gruppe med de dejligste to damer. Vi har alle tre den samme indstilling til arbejdet der skal lægges for dagen og bebrejder ingen, hvis der en dag er gået snak i den… Vi er som regel lige forberedte eller gode til at tage over når andre mangler overskuddet .. Så dejligt. 

Denne opgave har vi måtte skrive inden juleferien, eller så meget som muligt, da vi alle var interesseret i ikke at skulle have den hængende over hovedet, og fordi nogle af os skulle rejse væk i julen og afleveringsdatoen var D. 6 januar, med eksamen Idag D.21 januar.

Vi får lidt feedback D.21 december, som vist ikke lige helt var så god… Trææææls når man skal til at holde juleferie… Øv bøv..!!! Igen – Tak til Google hangouts!!! På den måde kunne vi være i kontakt med både England og Odense på én gang og faktisk få lidt for hånden…

Synopsis blev afleveret til tiden og nu var det bare om at få planlagt eksamen, som på en eller anden måde skulle besvare vores synopsis, samt bidrage med en faciliteringsplan over hvordan vi ville få sat en forandring igang -(meget teoretisk snak, som jeg vil skåne jer for)!!!

Mens man sidder og forbereder sådan en eksamen og kigger på det forløb man har været igennem, er det altid meget rart at få forventningsafstemt om hvad man vil være tilfreds med i karakter. Det gjorde vi for to dage siden og var alle 100 % enige om en karakter vi ville blive tilfredse med.. Og det er her man bedrager sig selv, eller jeg gør ihvertfald – fordi man vil jo altid nok gerne liiiiige have en tand højere, hvis det er muligt… Og det var så meget det vi var ude for Idag….

Til vores eksamen gav vi den gas !!! Og fik også meget ros for vores oplæg.. Men vores synopsis haltede – desværre… !!! Og lige dér, var vi lige pludselige ikke så afklarede med den karakter vi havde aftalt ville være fin nok.. Lige der, midt i al ros og kritik.. Var det bare ærgerligt at vi ikke lige var blevet guidet det lille stykke der kunne have hævet synopsis!!!

Til gengæld ved vi nu at vi kan lave en killer fremlæggelse der kan hive en rådden synopsis op… Vi er rå (!!)

Og det fejrede vi med mad og øl på Eydes i Kongensgade..

Sidste eksamen inden bacheloren – done…

Sidste gruppeeksamen – done !!

Fire måneders praktik i sigte – Here we Come !!!

Girls – Jeg kommer til at savne jer i praktikken, fuldstændig vildt ❤️❤️❤️

image

 

4 kommentarer

 • Dorte Nørregaard

  Hvis nu det havde været en ordentlig eksamensform, så havde man indset at synopsis fører til læring, men det gør øvelse i fremlæggelse også. Derfor har man brug for at kunne gå tilbage til synopsis og ændre i den. Ellers er det da spild af god indsigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MsDivaks

   Nu ved vi ihvertfald hvad vi skal være rigtig OBS på næste gang…!! Det er jo selvfølgelig også en læring – bare ærgerligt vi ikke var blevet guidet nok her, så det var det der spændte ben for os.. Øv øv!!! Sådan lidt spild af en eksamen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den nervepirrende uge..... er ved at være ved vejs ende