Nytårsaften som 'alene-mor'

Best Nine & 2015

Jeg skulle også lige prøve at se hvad mine ‘Best Nine 2015’ på instagram var … men virkelig totalt random billedeudvælgelse og måske ikke helt sådan jeg ville beskrive 2015, men altså 2015 har været én stor blandet landhandel.

Vi vidste det ville blive et ekstremt hårdt/anerledes år. N skulle i praktik i 9 ud af 12 mdr. med start i april, hvilket har resulteret i at vi ikke har set hinanden mere end 14 dage siden han tog afsted i starten af maj.. DET er crazy, og har været superhårdt, især for lille L, som måske ikke helt forstår det. – Han har dog som regel styr på hvor far sejler henne…

 Jeg var rigtig spændt på hvordan jeg skulle få det hele til at løbe rundt, med studier jeg gerne ville klare endnu bedre end året før, indkøb, rengøring, madlavning og hygge med L – Men nu hvor vi ‘kun’ mangler ca. 3 mdr. sejlads er det alligevel ret fedt at have klaret det. – Kunne dog godt have elsket en højere indkomst end su til at betale rengøring, madordning osv. 😉

Vi er snart på den anden side at helvedesåret.

At vi ikke fik lov at holde jul sammen, som vi havde regnet med, var dog en virkelig hård en at sluge.. Det var lige en tand for meget!!

 – Nu glæder vi os bare til at se hvad 2016 har at byde på OG jeg glæder mig til en dag at kunne sove længe… <3

 

msdivaks

1. Korthåret igen, 2. Afsavn og en 5-års dag uden manden <3 , 3. Mødte den dejlige Ole Henriksen i starten af året, hvilket man faktisk kan leve højt på i flere måneder efter 4. Købte denne smukke Tom Dixon lysestage, 5. Nød de dage hvor min kære svigermor tog sig af L og jeg fik ‘me-time, 6. Jeg har bagt uendeligt mange bananpandekager i år, 7. Glædede mig rigtig meget til en sommerferie, som bare endte med at blive rigtig lang (3. Mdr), 8. Sidste undervisningsgang – sådan rigtigt.. Totaaaalt scary, 9. De smukkeste solopgange fra vores stuevindue på de tidlige vintermorgener.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften som 'alene-mor'