Er det mig den er gal med..?

Dagens gode/dårlige beslutning #1

balance

Jeg har tænkt meget over hvor meget krudt man egentlig kan bruge på at gå og irritere sig over de dumme dårlige ting ved ens hverdag, så nu vil jeg prøve og se om ikke jeg kan prøve at skabe lidt mere ligevægt, derfor starter jeg, fra dags dato op for ‘Dagens gode/dårlige beslutning’ og håber I har lyst til at være med.

Det vigtigste er, at der er intet facit er… Det kan være store eller små ting, der lige har været det mest irriterende eller det mest fantastiske ved dagen… 🙂

Så bring it on….

Her er min første (dog fra i søndags!)

Dagens Gode Beslutning…

var at L og jeg tog i biografen og så Trolls – L var helt vildt glad for beslutningen. Vi tog bussen ind til Odense Banegård, hvor vi så filmen i 2D (Vi købte dog et par Trolls 3D briller alligevel, bare fordi de var så awesome!) L fik popcorn og slushice og jeg fik en cola. Bare busturen derind var total optur for L, der er blevet så hardcore til at tage med bussen at han finder plads til os, mens mor her betaler for turen.. 🙂 Filmen var også rigtig sød, og selvom jeg nu gerne ville have set den med engelsk tale, da det er jo Justin der er den mandlige sure trold, og musikken oprindeligt er på dansk, er det altid det hele værd at se L være i biffen.

Dagens Dårlige beslutning…

var at jeg glemte/ikke nåede at spise mit Anton Berg marcipanbrød (som N havde købt) inden jeg faldt omkuld på sofaen til den nye sæson af New Girl… Og herhjemme er det virkelig sådan, at den der gemmer til natten af sådanne lækkerier hjemme hos os… gemmer til N  !!!! Grrrrr…..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det mig den er gal med..?