Når mor skal lege med LEGO 🙄

Er det mig den er gal med..?

I søndags var der landsindsamling for Redbarnet. L og jeg deltog. Det var desværre ikke nogen succes.

Grunden til jeg gerne ville afsted og gerne ville have Louis med, var egentlig at jeg gerne ville vise ham at det kan være godt at gøre noget godt for andre, der har mindre. Det var først da der var en ældre dame der sagde til mig at hun ikke kunne fordrage vi tog børn med, fordi hun så følte sig presset til at donere penge. Jeg sagde at det var absolut IKKE hensigten, men at det faktisk var for at vise ham den gode gerning.. Og hjælpe andre. – det havde hun så ikke noget at sige noget til, men resten af vores , iøvrigt meget regnfulde tur, var virkelig trykket af det. Jeg fik helt ondt i maven over at have sat L i den situation at en dame stod og sagde sådan og på en måde, om ham, selvom jeg dog blev ved med at påpege over for ham, at sådan var der nogle mennesker der var. 😔 Han tog det dog med oprejst pande og gik frejdigt videre i regnen. Og uddelte foldere i postkasserne, for helt ærligt, så magtede jeg faktisk ikke at banke på flere døre. 😳

Senere på aftenen læste jer at 3000 indsamlere ikke var mødt op for at samle ind, og så læste jeg kommentarerne til den artikel, og der var faktisk rigtig mange der påpegede det der med at børn ikke burde være med til at samle ind (?) say what?! Det forstår jeg altså ikke… Er det mig der er helt galt på den eller hvad siger I?!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mor skal lege med LEGO 🙄