My first bid on Ebay

Fever is Down

L’s feber er HELDIGVIS forsvundet, og efter 24 timer med høj feber, febersnak, mareridt, rysten og falden ind og ud af søvnen hele dagen igår, er jeg lykkelig for han ikke blev sendt afsted mandag, for der var da virkelig sygdom på vej. Det er første gang jeg har prøvet L har været så syg, at han bare har lagt sig til at sove og jeg måtte rykke kontoret ind i dobbeltsengen, så L kunne ligge lige ved siden af, og jeg stadig kunne arbejde lidt på eksamen (Hurraaaa for GoogleHangout og en meget forstående studiegruppe!)

Jeg fik da heldivis også lidt luft da min søde svigermor kom og sad hos L, så jeg lige kunne cykle ned og handle.

Idag er alt dog bedre, L leger og jeg kan bevæge mig rundt i lejligheden uden en lille fyr der kalder på sin mooooaaaar 🙂

Så måske han kan være klar til at komme afsted allerede fredag, så jeg kan komme ind og mødes med studiegruppen og få styr på vores gruppeeksamen til d.21… 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My first bid on Ebay