Synopsis & Snevejr

HighFive til Obama

Jeg har nok altid været ret begejstret for Barack Obama. De fleste af mine venner tager som regel stærkt afstand fra alt der er amerikansk, men jeg er alligevel ret draget af lidt fra det store foregangsland. Der er dog også meget af det, hvor jeg er mere lunken på hvad de har gang i, f.eks. deres fuldstændige sindssyge syn på våben..

Det er, for mig, ubegribeligt hvordan det kan være så svært for en præsident at få igennem at der skal være MEGET mere kontrol med våbenhandel i USA. – Men det har det altså været, og det er selvfølgelig noget med den måde de laver love på i det amerikanske system og sådan.. som er en helt anden snak.

Jeg har virkelig været rørt over Obama, der flere gange har stillet sig op efter, skyderier på skoler, i supermarkeder osv. Og talt om hvor vigtigt det er at få gjort noget ved den her våben, hvor det er alt for nemt, for alle mennesker, at få fat i et våbenhandel, så det er SÅ fantastisk at der ENDELIG er sket noget på den front…

High Five til Obama…. Gid han kunne blive valgt igen.. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Synopsis & Snevejr