Sommerferie blues

Når mor skal lege med LEGO 🙄

Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men jeg er VIRKELIG dårlig til at bygge med LEGO uden en brugsanvisning.. N & L bygger løs, men når jeg skal være med, vil jeg bare gerne bede om en brugsanvisning og når det er bygget, så har vi vist leget med LEGO – har vi ik’? 🙄

Problemet med de brugsanvisninger er at de er lavet i sådanne noget tyndt reklame papir og går ret hurtigt i stykker efter de er blevet ‘læst’ et par gange. Så jeg kunne godt tænke mig at få lavet et eller andet brugbart/holdbart system der kunne gøre at de holdt for evigt ?! Nogle ideer anyone?! 😬

Jeg har både tænkt laminering og almindelige plastiklommer, men det kunne nu være ret smart hvis der var en sejere løsning 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie blues