Weee Gode Nyheder

Om at sove længe… eller ihvertfald ønsket om at sove længe

Jeg har altid en ide om at hvis jeg bare er alene hjemme, så kan jeg sove læææænge… som i virkelig længe, lige så længe som jeg gjorde inden jeg fik L. Altså til langt op ad formiddagen og sommetider også til efter 12… Jeg hungrer efter mere søvn, eller bare selv at bestemme hvornår jeg skal stå op.. 😀

L har sovet hos sin farmor og farfar i nat, jeg skulle mødes med studiegruppen igår, om vores eksamen – og vidste ikke hvor meget det trak ud. Plus L (ja, og jeg) havde nok også brug for lidt andet efter en uge, inde i lejligheden, med sygdom.

Anyways – chancen .. MULIGHEDEN for at sove længe var her nu ENDELIG…Og jeg vågner kl.06.11 – ALTSÅ..!!! Egentlig blev jeg vist vækket af en besked fra N (Fordømte tlf. der burde ligge inde i stuen!) der skrev hvornår han kom hjem, men vist alligevel ikke helt havde styr på det.. Men inden for TO dage… !! 🙂  Jeg er ikke altid så god til de der opdateringer, der alligevel ikke gør en klogere.. Jeg behøver ikke vide noget, før det er besluttet.. og så alligevel kan jeg nok ikke lade være med at spørge ind til det… 🙂

Til gengæld har jeg nu en meget stille morgen, og stresser kun LIDT over den kommende uge, med gensyn af N, praktiksamtale og EKSAMEN.. Jaja, man er vel et utaknemlig skarn !!! 🙂

Rigtig Dejlig Lørdag..

Til Københavnerne – Nu kan I godt sende den sne herover….

image

Ja Julepynten er ikke helt pakket væk endnu.. Vi mangler jo lige at holde jul med N. Så vi har stadig juletræ i stuen og sådan… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weee Gode Nyheder