Studiejob, sommerferie og bachelorskrivning lige om lidt

Sommerferie blues

Sommerferieblues … Kender I det? Omg – jeg har det BIG TIME i disse dage, og jaja jeg ved det jeg er mega priviligeret – jeg har sådan set holdt sommerferie siden d.14 juni – ish, lige bortset fra et par uger med 20 timers arbejde… Wauw !!

Måske det er derfor jeg har lidt Sommerferieblues, fordi sommerferien har været så lang og nu skal vi til og igang igen. Meeeen men inden jeg skal starte på studie igen skal jeg jo lige en lille uge til Kbh, hvor en af mine søde venner har lånt Louis og jeg sin lejlighed, da han er ude og rejse. FANTASTISK.. Og hvilken bedre måde at slutte sommerferien af på, end med en lille uge i dejlige Kbh som jeg elsker og savner OG stadig ikke har fundet bolig i, ENDNU !! Det ser heller ikke ud som om det sker lige om lidt. Vi håber lidt det kommer når studiestart er godt igang og tusindevis af studerende ikke kommer fra hele landet og alle skal finde en bolig i Kbh 🙄

Vores tid skal nok komme.. Ventetiden vil jeg bruge på at skrive en bachelor 😜

ThrowBack fra ferien - altan hygge på Rhodos 🌴

ThrowBack fra ferien – altan hygge på Rhodos 🌴

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studiejob, sommerferie og bachelorskrivning lige om lidt