Når hverdagen banker på døren .... lige om... NU..!!!

Synopsis & Snevejr

Jeg er så træt at jeg næsten ikke kan se ud af mine øjne, vi skulle aflevere synopsis idag i forandrings ledelse, vi sad så mange timer, både mandag og igår, og det tager bare altid meget længere tid end man lige regner med.

Det kan godt være jeg er træt, men det var slet ikke mig der tog den hårde tjans.. Min søde studieveninde Louise sad til kl.00.30 i nat for at få styr på dokumentet, så det artede sig. Hun er f****** awesome og fortjener en kæmpe krammer, en masse kaffe og blomster..

L og jeg sov længe (læs. 7.38) – og slentrede stille og roligt ned til børnehaven i det fineste snevejr, mens L gik og sang ‘… sneeee – jeg eeeelsker sneee’ – og idag mødte til direktørtid nede i børnehaven..

Min dag burde være fyldt med rengøring, oprydning og andre småprojekter, men er ikke rigtig nået videre end en kop kaffe, avokado og vindruer, mens jeg sidder og kigger på snefnuggene der daler ned fra himlen udenfor.

Rigtig dejlig snevejrs onsdag – Jeg tror jeg tager en kop kaffe mere 💜

image

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når hverdagen banker på døren .... lige om... NU..!!!