Jeg stemmer i ✌️

Tanker om trends (!)

Fra H&M app'en

Fra H&M app’en

Mode er virkelig noget besynderligt noget… lige meget hvordan du ser ud, skal dit look nok blive helt trendy på et eller andet tidspunkt. Så må man ikke være tyk, så skal man være høj og slank, så er det nærmest no-go at være slank, store bryster, små bryster, lyst hår, mørkt hår, synlig make up, neutral make up osv.😳

Som brillebærer siden starten af 90’erne var det virkelig træls da alle begyndte at gå med briller – altså falske briller uden styrke, fordi det var på mode (?) sidenhen er det dog virkelig skønt at der findes flere lækre mærker og sådan fordi det stadig er trendy med briller og ikke nødvendigvis klassens bøvede nørdede type -(virkelig underlig kliché egentligt) og der er da stadig briller der er moderne, som jeg forbinder med mine folkeskole dage 🙈 Og derfor aldrig kommer til at købe 😱)

Nå, men nu kan jeg så læse mig til, på H&M app’en, at det er blevet meget moderne med fregner – fint nok!!! Men så moderne, så man kan finde guides til at lave falske fregner (?) I don’t get it 😂😂😂😂 Meget mærkeligt firma… meget mærkelig verden (?)

Hilsen Brilleaben med fregner

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg stemmer i ✌️