Snefri fredag

TeleNovela

Hvis man var vild med Eva Longorias rolle som Gabriel Solis i Desperate Housewives, så skal man helt sikkert se med i TeleNovela.

TelaNovela er en amerikansk komedieserie med Eva Longoria i hovedrollen. Eva Longoria spiller, igen, en rig, forkælet og egoistisk kvinde, der tager alting for givet, en spansk sæbeOpera skuespiller, der ikke kan tale spansk. – Hun har jo selvfølgelig en masse mennesker på settet, som hun hundser rundt med.

Der er ikke rigtig nogen dybere mening med serien, men den er sjov og det er hyggeligt at koble af til.

Jeg tror ikke det bliver så stort et hit som damerne fra Wisteria Lane i Desperate Housewives var det. – Men der er masser af glitter, glamour og Diva-lir…

Telenovela Poster

BonusInfo: Oprindeligt er telenovela en måde man laver Tv-serier på i blandt andet latinAmerika, man begyndte det i slutningen af 50’erne. Jeg forestiller mig at det er ligesom de der serier, hvor man ikke har set med i en uge, og så står de stadig i den samme scene, når man vender tilbage efter 7 afsnit. – Som vi på danske kalder for sæbeopera..

Var der ikke engang noget der hed ‘Rig og Rastløs’, der blev sendt på TV2?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snefri fredag