Drømmer om...

Weee Gode Nyheder

Igår tikkede denne besked ind 🙂 og med frygt for at jinxe den, deler jeg den altså lige med jer, for OH DEAR, hvor blev jeg lettet, muligheden foreligger nu for at vi rent faktisk kan tælle dagene til N kommer hjem, på to hænder!!! (Altså inde for en UGE!!)

Det er simpelthen så uvirkeligt – OG vi GLÆDER os… Igår var det 4 mdr. siden han sidst tog afsted, efter at have været hjemme i 14 dage. Der har været flere gange hvor vi har tænkt, at nu måtte det være ved at være tiden hvor ville vende hjem igen, men nej… 🙁

Uvisheden er det værste !!! Altså én ting er at han skal være afsted i flere måneder, men når man ikke kender slutdatoen, så er det virkelig uudholdeligt, og ikke noget man burde byde hverken (især) børn eller kærester..!!

Jeg glæder mig til, det en dag, bliver sådan at når han tager afsted, så ved vi også hvornår han kommer hjem,  så jeg også kan svare L, der spørger ‘Hvornår kommer min far hjem?’ … ‘oh well – nu skal du høre … ??!! Jeg ved det faktisk ikke….’  – ‘Efter jul, engang’… (?) 🙂

Men nu ser det altså ud til at være liiiige om hjørnet.. Jeg krydser fingre, og GLÆDER mig til jeg kan fortælle L, at IMORGEN kommer far hjem og krammer dig 🙂 Yaaaaah…

 

image

Her kan I læse beskeden.. Det er mig der er den utålmodige blå bobbel… Hahha…

Ha’ en dejlig dag…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer om...