Ørk.. Gode råd mod graviditetskvalme søges

Eksamens Crazyness

Et halvt år har man brugt og så fylder det små 40 minutter af ens liv – kender I det…?!

Eksamen?!.. Jeg hader eksamen og da jeg startede på dette studie for 3.5 år siden dumpede jeg min første eksamen med et brag, til trods for det var en bestået/ikke bestået mundtlig eksamen… træls !!!

Jeg blev pludselig i tvivl om det var den rigtige uddannelse for mig, og tænkte vildt meget over at det måtte være et tegn – et tegn på at jeg virkelig var på forkert vej.. men jeg tog mig sammen og gik grædende til en re eksamen, trak vejret dybt og bestod med bravour. 👌

Jeg var videre… fedt!! Men oplevelsen sad stadig i mig da jeg, til den sidste eksamen på det første år, skulle til endnu en mundtlig eksamen.. jeg tudede ude foran og min søde studieveninde -(som jeg skulle til eksamen sammen med anede ikke hvad hun skulle stille op med mig) da jeg endelig gav min underviser hånden blev jeg rolig og vi endte med at få et flot 7-tal… og havde nu sommerferie 🎉🙈

Fantastisk… og sådan gik der 3 år hvor egentlig blev bedre og bedre til at forholde mig til at skulle til mundtlige eksaminer. Alligevel var det noget helt andet og på en eller anden måde virkelig angstprovokerende at skulle op og forsvare sit bachelor projekt. Om det var nerver, hormoner eller en lækker kombination ved jeg ikke – men ubehageligt DET var det. Jeg tudede dagene op til og kunne slet ikke være i mig selv, jeg sov ikke om natten og var sikker på jeg ikke havde muligheden for overhovedet at bestå. Jeg ville bare gerne bestå, blive færdig samtidig med de andre, få lov at være færdig med min uddannelse og kunne gå på barsel med god samvittighed.

Da jeg vågnede på den morgen i tirsdags, var jeg alligevel blevet helt rolig og havde faktisk sovet ok – det var som om at jeg var nået dertil at nu var der egentlig ikke mere jeg kunne gøre, mere jeg kunne læse op på osv. Det gav åbenbart en indre ro.

Jeg bestod med et flot 10 – tal en masse gode ord med på vejen og med N & L ventende ude foran. Jeg var færdig – færdiguddannet og havde bekymret mig for ingen verdens nytte og egentlig også lidt været en af de der irriterende studerende vi alle kender og virkelig hader der altid tror de dumper og så får 10 eller 12 .. SORRY omgangskreds !!! Det var ikke min mening..

Hvordan har I det med at gå til eksaminer og hvornår ved man om man nok skal klare sig igennem?

img_2767

Eksamenslokalet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ørk.. Gode råd mod graviditetskvalme søges