Et skuffeskriv fra en hektisk hverdag...

Anti – D vaccination

img_2720Jeg tror det mest syrede ved at være gravid er det koncept at man, hvis man, som kvinde, er Rhesus-negativ og bærer et barn der er Rhesuspositiv kan danne anti stoffer mod barnet… det er da mystisk skabt fra naturens side 😏 Og på en eller anden måde også lidt skræmmende, synes jeg.

Nå men anyways så er jeg altså en af de der Rhesus-negativ kvinder, der laver børn med en Rhesuspositiv mand og derfor er i den risiko gruppe der gør at jeg kan danne antistoffer mod mit barn, såfremt barnet altså er Rhesuspositiv.. Mystisk… Til gengæld er vores fantastiske lægevidenskabsverden skruet sammen således at man har fundet en løsning på dette ‘problem’, så det vist faktisk slet ikke er et problem længere, så længe man får sin anti-D vaccination under graviditeten og inden for nogle timer efter fødslen – hurraaaaa 👌

Min morgen er således startet med en Vandretur på 2.5 km i sne, blæst og kulde for at lægge mine små kolde blegfede graviditets lår til et lille stik og 15 min. Hvile på en briks i et meget stille rum på OUH – luksus. Jeg kunne godt have brugt en time mere tror jeg 😁👌

Nu sidder jeg i forhallen, nyder en kop chokolade fra den fantastiske automat 😂 Og venter på at tage mig sammen til at vandre de 2.5 km tilbage til lejligheden. Burde sætte mig hjem og forberede eksamen, men har egentlig allermest lyst til at kravle tilbage under dynen. Nyde at L ikke græder når han bliver afleveret om morgenen, at vi snart har overstået en uge i børnehaven, hvor det kun er gået bedre og bedre for hver dag og at jeg nu er 39 + 3 uger henne, i en forholdsvis nem graviditet – hvor heldig har man lov at være  😁👍❤

Til jer der skal ud – det er pissekoldt, så husk vanter og hue 😁 Og hav en fantastisk dag 💋

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et skuffeskriv fra en hektisk hverdag...